Uber Eats at Way Out West

MKTG Sverige, Uber och Brandworks

Uber Eats monteraktivering stack minst sagt ut på plats och var ständigt fullsatt, ett vattenhål och en plats att mötas på. Inte minst när mörkret sedan började falla och den LED som installerats både i form av en gigantisk toppskylt samt som siluett för de ikoniska kuberna lös upp hela området. Ingen kunde undgå att låta ögonen dras till denna effektfulla etablering. Uber Eats bidrog aktivt till en bättre upplevelse genom sina genomtänkta Pick Up Points och generösa erbjudande, samt en inbjudan.

Way Out West är en fantastisk festival där umgänge och musik, men också varumärkesupplevelser står i centrum. Vi ville bidra till festivalen och tillföra till upplevelsen genom att lösa ett av festivalbesökarens stora problem, att få tag på mat när du väl hittat en bra ”häng-yta”. Genom att erbjuda Uber Eats service där besökarna slipper gå långt, köa och där du samtidigt kan välja från ett brett utbud kunde vi ge besökarna det mest värdefulla på en festival, mer tid att umgås och till musiken.

På strategiskt valda platser runt om på festivalområdet placerades Uber Eats Pick Up Points dit mat från våra partner foodtrucks levererades. Besökare kunde enkelt beställa genom Uber Eats app och sedan levererade en konstant ström av brandade kurirer maten till dessa Pick Up Points. Du kunde helt enkelt bara luta dig tillbaka, koppla av och låta maten komma till dig.