Om oss

Vi finns här. Och vi vill ses.

Just nu vidtas det ju flera viktiga samhällsåtgärder för att försöka hindra spridningen av covid-19. De flesta av dessa är säkerligen helt nödvändiga. Samtidigt skapas ytterligare oro som innebär att företag/organisationer/individer drar i handbromsen. Inte minst när det gäller möten, evenemang och upplevelser. Själva valde vi att flytta Gyllene Hjulet-galan till den 4 november.

Vår bransch är en av dem som – kommersiellt sett – därmed prövas hårdast just nu. Vi vet att många av er medlemmar har det tufft, ja, kanske rentav upplever kris. Vi kommer inte dra klyschan om att kris föder möjligheter. Däremot vill vi säga att vi som branschorganisation kommer att göra allt vi kan för att hjälpa er som medlemmar. För att vi – tillsammans – så småningom ska få ännu fler att förstå det vi redan vet: Att intresse- och upplevelsebaserad kommunikation ÄR framtiden. Och att vi alltid kommer att vilja möta andra människor.

Vi jobbar nu aktivt med flera parallella initiativ för att bevaka era intressen. Vi har kontaktat ett flertal branschaktörer för att tillsamman driva de viktigaste branschfrågorna gentemot politiker och beslutsfattare. Vi följer aktivt utvecklingen och delger er den expertis och tips som vi tror att ni medlemmar kan ha nytta av. Vi kommer även inom kort bjuda in till ett LIVE Q&A med MAQS Advokatbyrå där ni kan ställa era frågor.

Redan nu kan du ta del av generella juridiska råd HÄR som vi tagit fram till er medlemmar tillsammans med MAQS och som uppdateras kontinuerligt. Vi ser även över allmänna villkor och avtalsdokument som kommer att publiceras inom kort på ses.se.

Hör gärna av er och berätta vilka utmaningar just ni ställs inför. Och dela gärna med er av era egna tankar- och kreativa lösningar, så att vi kan hjälpa varandra. För det är ju faktiskt så att det finns lösningar, det finns sätt att mötas och kommunicera. Kontakta gärna Niklas, Malin eller Sandra i SES-teamet så samlar de ihop och delar detta i nätverket.

Om ni vill, så ses vi gärna – såväl fysiskt som digitalt.

 

Ricky Strandberg
Ordförande SES
070-669 35 44
ricky@eclect.se

Niklas Turner Olovzon
Vice ordförande SES
070-670 48 45
niklas@passionlab.se

Cecilia Perlind
Styrelseledamot SES
070-342 43 43
cecilia.perlind@kantarsifo.com

Niklas Söderberg
Verksamhetsansvarig SES
070-208 28 05
niklas@ses.se

Det här är SES

SES, Sponsrings & Eventsverige, är den samlande kraften bakom den dynamiska och växande intresse- och upplevelseindustrin i Sverige. Våra medlemmar och samarbetspartners planerar och genomför majoriteten av landets större evenemang, event, möten, mässor och sponsorskap. Organisationen startades som förening 1986 och har idag över 350 medlemsföretag där alla expertiser av branschen finns representerade såsom köpare, byråer, rättighetsinnehavare, mässor, konsulter, destinationer och leverantörer. SES arrangerar varje år branschtävlingen Gyllene Hjulet.

 

Vad tror vi på?
Vi tror på värdeskapande kommunikation byggd på intressen och upplevelser.

Hur jobbar vi?
Vi utmanar hur människor och varumärken möts.

Vår vision
Vår vision är att alla ska förstå värdet av intresse- & upplevelsebaserad kommunikation.

Styrelsen

Se våra namnkunniga representanter i SES.link

Läs mer

Bli medlem

Ta genvägen in i branschen som SES-medlem redan idag.link

Läs mer

Våra medlemsforum

Vår integritetspolicy

Kontakta oss

Stadgar

Föreningens styrelse & stadgar
link

Läs mer

Våra medlemmar

Sök bland våra medlemmar här.
link

Läs mer

Våra samarbetspartners

 

Association partners