studenthjulet
2021

ONEMOTION BYRÅPARTNER TILL STUDENTHJULET 2021

Nu rullar vi i gång den fjärde upplagan av tävlingen Studenthjulet – som instiftades för att lyfta, uppmuntra och inspirera framtida kollegor som snart ska träda in i kommunikationsbranschen. Studenthjulet utgör en separat tävling i Gyllene Hjulet där lag om max fyra studerande möter en brief som ska besvaras med ett kreativt koncept inom en utsatt tid.

Efter ett lyckat digitalt genomförande av Gyllene Hjulet i mars i år har SES valt att fortsätta samarbetet med byråmedlemmen Onemotion, en kommunikationsbyrå som producerar digitala och fysiska evenemang, med fokus på konceptutveckling, strategi och grafisk produktion.

”Det är spännande och inspirerande att tillsammans med Onemotion utveckla och lyfta Studenthjulet till ytterligare en dimension – ett arbete som tidigare byråpartners Passion Lab och Eventyr lagt grunden för. Vår ambition med Studenthjulet är att skapa ett forum där studenter lyfts fram och möter branschen i en kreativ miljö som andas framtid”, säger Malin Ekman – tf Verksamhetschef SES.

 

Mats Mileblad (VD) och Tomasz Pieniazek (Kreativ chef) Onemotion IMC

 

”Studenthjulet är ett kul sätt för oss att upptäcka nya talanger, vi har sedan länge ett väl genomarbetat praktikprogram som gett oss många duktiga kandidater genom åren, detta blir ytterligare en dimension till det. Vi ser fram emot att se vilka koncept som studenterna utvecklar inte minst med detta år i bakgrunden där eventmarknaden så tydligt reformerats med många nya digitala möjligheter”, säger Tomasz Pieniazek, kreativ chef Onemotion IMC.

I år tar vi Studenthjulet ännu ett steg och kommer den 24 september att bjuda in 10 nominerade lag att pitcha sina bidrag live i Onemotions studio framför juryn, SES styrelse och övriga nominerade. Dessutom kommer detta sändas live via plattformen vVenues och vara tillgängligt för alla i branschen.

Planen är att live- och vVenues-upplevelsen även ska fyllas med olika inslag av inspiration, kunskap och tips samt möjlighet för studenterna att mingla och nätverka med jury, styrelse och branschen. Studenthjulet ska vara en rolig och intressant upplevelse även om man inte deltar i tävlingen eller blivit nominerad. Självklart kommer vinnaren av Studenthjulet 2021 presenteras och hyllas som dagens finalnummer.

Tävlingsdatum för Studenthjulet är den 6-13 september, nominerade bidragen presenteras den 17 september och Livepitch och prisutdelning sker den 24 september.

 

Att vinna Studenthjulet innebär oändliga möjligheter att knyta kontakter, få in en fot i eventbranschen och inte minst en högst meriterande erfarenhet på CV:t samt en stor ära.

Såväl sponsring, expo som event växer som marknadsföringskanaler varje år och tar allt större del av den totala reklamkakan. Vi ser ett behov av att branschen fortsätter att utvecklas och våra kollegor fortsätter att utbildas för att vi ska hålla oss uppdaterade och vara absolut bäst på det vi jobbar med; upplevelsebaserad kommunikation.

I vår branschtävling Gyllene Hjulet vill vi därför lyfta framtidens arbetskraft genom att låta studenter som studerar eventmarknadsföring vara med och tävla i Gyllene Hjulet.

 

GYLLENE HJULET

Branschtävlingen för alla verksamma inom event, sponsring och expo.

link

Läs mer

Vinnarna av Studenthjulet 2020

Vinnarna av Studenthjulet 2019

OM SES

Vi tror på värdeskapande kommunikation byggd på intressen och upplevelser.

link

LÄS MER 

 

Glöm inte att följa oss på Facebook & Instagram