Praktisk information

GALAMIDDAGEN

Galamiddagen den 11 april 2019

Årets Gyllene Hjulet-gala hålls på Annexet, Stockholm den 11 april. Biljettförsäljningen startar den 14 december (Early Bird).

Kvällen börjar vid 18.00 med ett branschmingel innan galamiddag och prisutdelning startar. Vi avslutar med branschens största efterfest.

Insläpp: Från kl. 18.00, sittningen startar kl. 19.00
Entré: Annexet entré 3, bredvid SkyView
Dresscode: Smart Casual

 

 

LIVEPITCHEN

Lyssna till de nominerade bidragen live!

På galadagen den 11 april har du även möjlighet att besöka exklusiva Livepitchen – där två tävlingskategoriers nominerade bidrag presenteras och pitchas inför publik och jury. Livepitchen 2019 innefattar kategorierna Årets Samhällsengagemang och Årets mest kreativa lösning. Varje bidrag har 5 minuter på sig att pitcha sitt projekt och efteråt har pubilken möjlighet att rösta fram sin favorit. Publikens röst motsvarar en juryröst och ordinarie jury tar med sig publikens röst in i den slutgiltiga juryöverläggningen.

Livepitchen är ett inslag i tävlingen som innebär högre synlighet för några bidrag och vår förhoppning är att detta ska ge ytterrligare inspiration & kunskap. Samt plocka fram tävlingsinstinkten hos de nominerade!

Livepitchen är gratis för alla som köper en biljett till Gyllene Hjulet, det är dock först till kvarn som gäller då det är begränsat antal platser på denna tillställning. Du reserverar din plats vid biljettköp till galan.

Insläpp: Från kl.15.30 (Obs: Livejuryn startar 16.00 – då stänger vi dörrarna)

 

TRANSPORT

Taxi Stockholm

Uppgraderar alla gäster till Premium när ni bokar direkt på 08- 16 75 70 och uppger kod Gyllene Hjulet.
*Gäller resor den 11 april, till och från Gyllene Hjulets tillställning.

 

Kollektivtrafik

Tunnelbanans gröna linje nr 19 mot Hagsätra eller Högdalen tar dig hit på några minuter från T-Centralen, kliv av vid t-banestation Globen.

Du kan också välja linje nr 17 mot Skarpnäck eller nr 18 mot Farsta Strand och gå av vid Gullmarsplan. Därifrån promenerar du på bara några minuter till vårt evenemangsområde.

Läs mer om hur du hittar till arenan här.

 

ÖVERNATTNING

Hotellerbjudande

Quality Hotel Globe som ligger precis i anslutning till Annexet har tagit fram specialpriser till våra gäster för de som önskar bo över:

Priserna 2019 uppdateras inom kort!

Boka direkt via telefon:  08 686 63 00

 

Nominerade & Vinnare

Se de bästa bidragen genom åren.link

Läs mer

Säkra din plats

Köp din biljett idag.link

Läs mer