Praktisk information

Årets tema: CO:CREATION

Vi lever i en komplex och snabbt föränderlig värld där samarbete är ett framgångsrecept för utveckling och förnyelse, ensam är inte stark. Vi vet att vi behöver nya sätt att arbeta tillsammans för att utforska och stärka morgondagens upplevelser.

Olika är bra,det är kombinationen av våra många kompetenser och tilliten till våra erfarenheter som löser de komplexa utmaningarna. Du och jag, vi som jobbar på byrå, som frilans, som leverantör, som arrangör eller som beställare. Vi i SES.

Vi vet att ett fysiskt möte inte går att svajpa bort. Att delade upplevelser sällan faller i glömska. Att inga andra kommunikationsformer triggar våra sinnen och känslor på samma sätt. Genom samarbete, medskapande och delaktighet formar vi de mest minnesvärda berättelserna att dela runt lägerelden.

 

LIVEPITCHEN

Lyssna till de nominerade bidragen live!

Livepitchen 2020 presenteras av Quality Hotel Globe och innebär en möjlighet att få se några av de nominerade bidragen och projekten pitchas live för publik och jury! Plats till Livepitchen bokas vid biljettköp. Du får ingen fysisk biljett utan ditt namn står uppsatt på en lista.

Insläpp: kl.15.30
Start: Livepitchen startar kl. 16.00 – då stänger vi dörrarna
Plats: Quality Hotel Globe

Läs mer om Livepitchen här. 

 

GALAMIDDAGEN

Galan den 4 november 2020

Årets Gyllene Hjulet-gala hålls på Annexet i Stockholm den 4 november.

Vi öppnar dörrarna kl. 18.00 med ett branschmingel där dryck och stående förrätt serveras fram till 19.00. Därefter intar vi våra bord för galamiddag med prisutdelning och underhållning. Vi avslutar kvällen med branschens största efterfest!

Start: kl.18.00 (kom i tid!)
Entré: Globen entré 2
Dresscode: Smart Casual

 

HITTA HIT

Karta

Se karta över Globenområdet här.

 

Kollektivtrafik

Tunnelbanans gröna linje nr 19 mot Hagsätra eller Högdalen tar dig hit på några minuter från T-Centralen, kliv av vid t-banestation Globen.

Du kan också välja linje nr 17 mot Skarpnäck eller nr 18 mot Farsta Strand och gå av vid Gullmarsplan. Därifrån promenerar du på bara några minuter till vårt evenemangsområde.

Läs mer om hur du hittar till arenan här.

Långväga gäster

Vi uppmanar våra gäster att i största möjliga mån ta tåget om du reser in till Stockholm från annan ort. Detta för att främja miljövänligt resande i samband med vårt evenemang.

PARTNERS

Nominerade & Vinnare

Se de bästa bidragen genom åren.link

Läs mer

Säkra din plats

Köp din biljett idag.link

Läs mer