ÄNTLIGEN DAGS ATT HYLLA VINNARNA AV GYLLENE HJULET 2020

Kostnadsfritt och tillgängligt för alla!

 

Gyllene Hjulet 2020 erbjuder i år ett event som utnyttjar förutsättningarna för digitala events på ett sätt som sällan eller aldrig skådats. Gyllene Hjulet blir i år en flerdagarsupplevelse där gästerna kan ta del av betydligt mycket mer än huvudnumret, prisutdelningen, tillsammans i en ny digital eventmiljö – kostnadsfritt och tillgängligt för alla.

 

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Den 16 mars 15.00 invigs Gyllene Hjulet med den mycket uppskattade Livepitchen. De nominerade bidragen i kategorierna Årets Samhällsengagemang och Årets Innovativa Koncept presenterar sina bidrag live digitalt inför jury och publik.

Alla som tittar kan lägga sin röst på favoriten i respektive kategori. Bidraget med flest publikröster får en extra juryröst i den slutgiltiga juryöverläggningen. Samtidigt öppnar vi upp en specialdesignad digital eventmiljö med tillgång till övriga 75 nominerade bidrag och möjligheten att förhandstippa sina Gyllene favoriter.

Den 18 mars 09.00 öppnas dörrarna till Gyllene Hjulet 2020 som introducerar nya element som exempelvis möjlighet till global inspiration, nätverkande, branschspaningar och underhållande aktiviteter.

Klockan 13.30 inleds livesändningen med ett uppladdande försnack och mellan 14.00-16.00 får vi veta om vi tippat rätt vinnare och får chans att äntligen hylla vinnarna. Det kommer även att bjudas på analyser från juryn med insyn i bedömningsarbetet och vad som värderats högst hos vinnande bidrag.

Eventet hålls i en specialdesignad version av den digitala eventplattformen vVenues i kombination med prisutdelningen, som sker från en streamingstudio.

 

Nominerade 2020

Kontakta
SES-teamet

Kategorier

NOMINERADE & VINNARE genom åren

Studenthjulet

jury

LIVEPITCHEN